Wednesday, August 18, 2004

48. juhlapostaus

Laitan blogin pariksi viikoksi tauolle, sillä eräs tärkeämpi asia painaa päälle. Reilun kuukauden päästä tapahtuu merkittävä muutos nykyiseen, pystyyn kuolleeseen elämäntapaani; ja muutokset tunnetusti aina stimuloivat.

Edellinen viiko oli tapahtumaköyhä, mutta kävin sentään perjantaina juomassa ja kuuntelemassa musiikkia. Juominen on tärkeää kahdesta syystä: ensinnäkin, että säilyisi edes jonkinlainen kosketus muun maailman menoon. Toiseksi, rappion katseleminen - jota panu ansiokkaasti kuvaa - saa koodaamisen tuntumaan paljon mielekkäämmältä ja vähemmän tylsältä puurtamiselta.

Lavalla soitettiin metallia. Koska musiikkilaji oli vähemmän tuttu, kaikki bändit kuulostivat suurinpiirtein yhtä hyviltä, ja konseptin uutuus teki tilaisuudesta vähemmän tylsän.

Koskapa en asiasta mitään tiedä, en viitsi edes yrittää analysoida sitä. Oikeasti se oli vain aasinsilta sarjakuvastrippiin, jossa tiivistyy metallin koominen puoli. Tässä toinen hauska strippi. (Order of the stick on muutenkin hauska, mutta paritallyclips ei)

No comments: